11 Νοε 2014

Τροπολογία για τα Μειονοτικά Σχολεία της Θράκης

Τροπολογία για τα Μειονοτικά Σχολεία της Θράκης, κατέθεσε, προς ψήφιση στη Βουλή , ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος.

Η τροπολογία ρυθμίζει σειρά θεμάτων, όπως:
Α. Διοικητικής Οργάνωσης Μειονοτικής Εκπαίδευσης
Β. Εκπαιδευτικού Προσωπικού Μειονοτικών Σχολείων
Γ. Λειτουργίας και Επιστημονικής-Παιδαγωγικής Υποστήριξης Μειονοτικών Σχολείων
Δ. Ίδρυση Διδασκαλείου Εκπαιδευτικών Μειονοτικού Προγράμματος Ε. Διαδικασία διορισμού και προσλήψεων εκπαιδευτικών στα Μειονοτικά Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης... 

http://www.esos.gr/arthra/35721/tropologia-gia-ta-meionotika-sholeia-tis-thrakis

Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία κατά την επέτειο της 17ης του Νοέμβρη

Ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου και της Εθνικής Αντίστασης σας γνωρίζουμε τα
εξής:
1. Οι σχολικές εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014. Την ημέρα αυτή δεν θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία τηςΠρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης...

περισσότερα στο: http://www.gdimitrakopoulos.gr/files/polutexneio_2014.pdf

5 Νοε 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Βουβαλάκης Κωνσταντίνος
Υποψήφιος αιρετός Υ.Σ.Μ.Ε.
(Με το ψηφοδέλτιο της ΔΗ.ΣΥ/ Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.)
Τηλ. Επικοινωνίας 69478367641
 Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι,

Νιώθω την ανάγκη αλλά  και την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά,  μέσα από την καρδιά μου, για την εμπιστοσύνη που γενναιόδωρα δείξατε στο πρόσωπό μου, με την ψήφο σας.
Είναι για μένα ικανοποίηση, χαρά, αλλά πάνω απ’ όλα,  ευθύνη και καθήκον να αγωνιστώ για   αξιοκρατία,   διαφάνεια   και  δικαιοσύνη, μαχόμενος, με υπευθυνότητα, συνέπεια και ευαισθησία στο πλευρό όλων των συναδέλφων.
Θέλω  να ευχαριστήσω  τους συνυποψήφιους μου της Δημοκρατικής Συνεργασίας - Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε., για τον ηθικό, δίκαιο, έντιμο και ειλικρινή αγώνα που δώσαμε και ιδιαίτερα τον Θωμά τον Τσιάμη για την δύναμη, την συνέπεια  και το κουράγιο που επέδειξε καθ’ όλη την διάρκεια του δύσκολου προεκλογικού αγώνα.
Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που με τον τρόπο τους λασπολογώντας δεν αποδυνάμωσαν αλλά ενίσχυσαν τον αγώνα μου.
Στην δημοκρατία όμως αποφασίζει ο λαός, έτσι εύχομαι  στον  νεοεκλεγέν  αιρετό του Υ.Σ.Μ.Ε υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ τον κ. Σάββα Κοσκερίδη, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των αναγκών του κλάδου  μας, και να έχει καλούς αγώνες σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλους μας βαδίζοντας με τις αρχές της αξιοκρατίας, της ισονομίας, της δικαιοσύνης και της διαφάνειας
               Δεσμεύομαι, ότι θα συνεχίσω από το δικό μου μετερίζι  να  υπερασπίζομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αγωνιζόμενος εκ των έσω και όχι σαν παρατηρητής-κριτής των πάντων, τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις  του κλάδου και των συναδέλφων, έτσι ώστε  να δώσουμε στον κλάδο μας ένα καλύτερο μέλλον.

Σας ευχαριστώ
Βουβαλάκης Κωνσταντίνος

Δάσκαλος του 4/θεσίου Μ/κου Σχολείου Αράτου